Home / 2013 / Nisan

Monthly Archives: Nisan 2013

Definecilikte Çiçek Gül-Papatya İşareti :

 Definecilikte Çiçek, Gül, Papatya İşareti  Definecilikte Çiçek, Gül, Papatya İşareti; Çiçek işaretlerinin bulunduğu bölgede eski mezarlık alanı aramalısınız. Mezarlık alanda farklı olan bir mezar olmalı. Bu mezar üstünde de çiçeği anımsatan işaretler olabilir. Bulduğunuz takdirde doğru hedef üstünde olduğunuzu göreceksiniz.

Devamını Oku

Define İşaretlerine göre Kilit ve Anahtar Ne Anlama Gelir?

Define İşaretlerine göre Kilit ve Anahtar Ne Anlama Gelir? Define İşaretlerine göre Kilit ve Anahtar, birbiriyle ilişkili iki unsurdur ve sembolizmde önemli yer tutar. Yalnız başına çizilmiş bir anahtar hedefin artık yakın bir yerde olduğunu ifade ederken aynı zamanda bilgi ve tecrübeyle yakın çevrede bir araştırma yapılmasını isteyen bir semboldür. …

Devamını Oku

Definecilikte Haç İşaretinin Anlamı Nedir?

Definecilikte Haç İşaretinin Anlamı Nedir? Definecilikte haç işareti, sembolü işaretinin anlamları haç sembolünün şekline göre değişmektedir. Definecilikte birden fazla haç işareti kullanılmaktadır. Kayaya oyulan basit haç kabartmasının daha çok yön gösterme ve defineye giden yolu tarif etme işlevleri vardır. Oldukça yaygın kullanılır. Karşıdan karşıya geç manasına gelmektedir.

Devamını Oku